Hirdetés

A Ghost of Tsushima rajongói a visszatérést szervezik

|

A cél az, hogy ismét tele legyenek a Legends multiplayer szerverei.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima-t alapvetően az egyjátékos kampány miatt érdemes játszani, és nagyot is ment a pénztáraknál, viszont a Sucker Punch gondoskodott azokról is, akik a többjátékos mókát kedvelik, ugyanis jött tavaly egy multis kiegészítő, a Legends, amelyben a játékosok többek között raideket is tolhattak.

Azóta már nyilván lanyhult az érdeklődés a játék iránt, ezen viszont a kitartó rajongók szeretnének javítani. 

Hirdetés

Ennek érdekében szervezik a Return to Tsushima eseményt a Ghost of Tsushima subredditen, a cél pedig az, hogy ismét megteljenek a szerverek játékosokkal a játék első évfordulójának megünneplésére, július 17-én. A fórumon máris közel ezer upvote-ot kapott a nemrég indított bejegyzés, és sokan jelentkeztek kommentben, hogy szívesen részt vennének az egy hónap múlva esedékes visszatérésben. Hasonló buli lesz ez, mint amit a Bloodborne rajongók szoktak tartani Return to Yharnam néven, akit érdekel a dolog, az bátran csatlakozzon a mozgalomhoz.

Eközben a Sucker Punch már dolgozik a következő projektjén, amely az álláshirdetések alapján egy látványos multiplayer játék lehet gördülékeny és magával ragadó kooperatív játékélménnyel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)