Hirdetés

A Ghost of Tsushima új előzetese egy közelgő viharról mesél

|

Befutott a Ghost of Tsushima legújabb, meglehetősen látványos előzetese, ami azt kezdi el pedzegetni, mit is ér egy szamuráj élete, ha már nem a tradícióknak megfelelően él és harcol.

Hirdetés

Nagyjából két és fél hét választ el bennünket a Sony következő nagy PlayStation 4-exkluzív címének megjelenésétől, elvégre július 17-én érkezik majd a Sucker Punch Productions új játéka, a Ghost of Tsushima. Az illetékesek úgy érezték, nem árt erre emlékeztetni a játékosokat is, ezért pedig egy meglehetősen pofás CGI előzetessel kedveskedtek nekünk. 

Hirdetés

Az alábbi videót természetesen nálunk magyar felirattal nézhetitek meg - egyébként a játék is teljes fordítás kap majd. A rövidke CGI kedvcsinálóban (szóval hiába lesz szép a játék, azért ne éljétek bele magatokat, nem így fog festeni) Cusima szelleme feldarabol pár mongolt, miközben egy idősebb szamuráj figyelmeztetni főhősünket, Jint, hogy becsület nélkül nem igazán sokat ér az élet.

A Ghost of Tsushima tehát július 17-én jelenik meg, értelemszerűen csak és kizárólag PlayStation 4 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)