Hirdetés

A Ghost of Tsushimára koncentráló State of Play volt az eddigi legnézettebb

|

Jó döntésnek bizonyult a Sony részéről, hogy egy egész műsort szenteljen a játékmenetre.

Hirdetés

A Sony már jó előre beharangozta, hogy a következő State of Play középpontjában a Sucker Punch PlayStation 4-exkluzív játéka áll majd és bár a PlayStation 5-ből semmit sem fognak megmutatni, azonban a Ghost of Tsushima játékmenetéből 18 percet láthatunk majd. 

Hirdetés

A gameplay lezajlott, mi pedig ennek hatására azóta több cikken keresztül is foglalkoztunk a játékkal. Paca például összeszedett öt dolgot, ami kiderült a Ghost of Tsushima játékmenetéről és a játék rendezője, Nate Fox interjúban válaszolt a kérdéseire, HP pedig a japán Assassin's Creedként élte meg a bemutatót és véleménycikkben beszélte ki ezt.

De a visszajelzések alapján nemcsak mi voltunk elmosva Jin kalandjaitól, a Ghost of Tsushimára fókuszáló műsor az eddigi legnézettebb volt a State of Playek történetében: a hivatalos PlayStation csatornán majdnem 1.6 millió megtekintést tudhat magáénak. Összehasonlításképpen: korábban a tavaly szeptemberi State of Play tartotta a rekordot 751 ezer megtekintéssel, amelynek a végén megmutattak egy új The Last of Us Part 2 trailert. 

A Ghost of Tsushima megjelenésére július 17-ig kell várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)