Hirdetés

A Ghostrunner cyberpunk nindzsája most gameplay trailerrel csapott le

|

Pofás látványvilágot, mozgalmas játékmenetet, különös koncepciót ígér a Ghostrunner új előzetese.

Hirdetés

A One More Level nevű indie stúdió belső nézetes akciójátéka, a Ghostrunner egy lepusztult világba kalauzol bennünket, ahol az emberiség nagy része már kihalt, akik pedig életben maradtak, azok egy toronyban tengetik a napjaikat. Egyikőjüket, egy cyber-nindzsát irányítva fel kell küzdenünk magunkat a torony legfelső szintjéig és kiderítenünk annak titkait. 

Hirdetés

A Ghostrunner már korábban is megdobogtatott pár szívet és a Future Games Show alkalmával is ki tudott tűnni a tömegből, köszönhetően a picivel több mint egyperces gameplay trailerének, amely a Cyberspace szintet bemutatva továbbra is olyan képest fest a játékról, mintha az a Mirror's Edge és a Dishonored szerelemgyereke lenne. Nézzétek meg, érdemes rászánni az időt:

A Ghostrunner megjelenése 2020-ban lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)