Hirdetés

A Glitchpunk akár szóvicc is lehetne, pedig egy létező játék

|

A CD Projektnek odaszúró alkotás olyan, minta cyberpunk köntöst adtak volna a GTA 2-re.

Hirdetés

Nyilván a Cyberpunk 2077 mellett is találni ebben a műfajban videojátékokat (gondoljunk csak a méltatlanul mellőzött Deus Ex szériára), így ha valaki csalódott volna a CD Projekt Red újdonságában, akkor elég csak körülnéznie egy picit, és valószínűleg hamar találhat egy alternatívát. Sőt, még a jövőben is fogunk kapni ilyen stílusú kalandokat, nemrég például be is mutatkozott a Dark Lord nevű csapat új alkotása, ami a kedvcsináló trailer alapján bizony elég ütős hangulattal és játékmenettel igyekszik felkelteni a játékosok figyelmét.

Hirdetés

A Glitchpunk egy vérbeli cyberpunk mókának tűnik, ráadásul a kameraállásnak köszönhetően igencsak emlékeztet a Grand Theft Auto első és második epizódjára. Az alábbi videó alapján pedig még a játékmenet is elég hasonló lesz, hiszen az utcán császkálva lövöldözhetünk, járműveket vezethetünk, mindeközben pedig különféle feladatokat kell teljesítenünk majd.

A sztori szerint egy android fejvadászt irányíthatunk a Glitchpunkban, aki egy glitch miatt fellázad a saját programozása ellen, és keményen nekimegy többek között a nagyvállalatoknak. Így elég logikusnak tűnik a címválasztás, ám a Cyberpunk 2077 körüli hercehurca miatt nem nehéz belelátni egy alig palástolt kritikát is ebbe az egészbe.

Ha minden jól megy, akkor a Glitchpunk 2021 második negyedévében érkezik meg PC-re, itt pedig mét többet megtudhattok róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)