Hirdetés

A Goat Simulator 3 fejlesztői a GTA VI szivárgásokat használták egy reklámhoz, nem lett jó vége

|

Egyes jelentések szerint a Goat Simulator 3 legújabb reklámja elképesztően vicces lett, de sajnos mire mi megnéztük volna, a Take-Two már lelövette.

Hirdetés

A Goat Simulator csapata nem fél beleállni élesebb poénokba, és ez most sem volt másképp: a srácok összeraktak egy új reklámanyagot a Goat Simulator 3-hoz, csak épp a GTA VI kiszivárgott videóit használták fel hozzá. A Take-Two érthető módon cseppet sem volt boldog.

A lényeg egyébként annyi volt, hogy egy új NPC, Shaun fejét rakták rá a GTA VI-os felvételek alakjaira, és egy nagy paródiát csináltak az egészből. Viccesnek vicces lehetett, de a jól fizetett ügyvédek annyira nem nevettek.

Hirdetés

Néhány órával a reklám felbukkanása után a Take-Two már követelte is a videó levételét, és elkezdték szisztematikusan legyalulni annak minden duplikált verzióját. A YouTube-on például már nem találtuk meg sehol az anyagot, de ha a lenti tweetfolyamban kutakodtok egy kicsit, akkor lehet, hogy még ráleltek.

A Coffee Stain bepróbálkozott, és elhasalt. Vannak üzleti titkok, amivel sajnos nem szabad viccelni (már amennyiben az a másik fél egy hordányi ügyvédet tart a farzsebében).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)