Hirdetés

A Goat Simulator dizájnerének új játékában idősek randalíroznak

|

A Just Die Already már címében is elég bizarr, a DoubleMoose sandbox címében nem négylábú, hanem vén kecskék csinálnak felfordulást.

Hirdetés

Már a Goat Simulator koncepciója sem volt százas, de az még ennél is őrültebb, amelyet a játék dizájnerének, Armin Ibrisagic új stúdiója álmodott meg: a Just Die Already (milyen elegáns cím) játékmenetében szabad kezet kapunk arra, hogy bármilyen őrültséget megtehessünk, méghozzá idős embereket irányítva. Nyugdíj utáni anarchia, ahol minden pillanatban a vég fenyeget minket - kissé groteszk, de remek szórakozásnak tűnik!

Hirdetés

A sandbox játék alaptézise szerint dühösek vagyunk és éppen kirúgtak minket az öregek otthonából, így túl kell élnünk egy olyan világban, amely folyamatosan a halálunkat akarja. Nagyjából olyan a koncepció, mint a Postal idősekkel, amelyben négy játékos is mókázhat együtt. Ezt nehéz leírni szavakkal, látnotok kell: 

A Just Die Already valamikor a nyár folyamán jelenik meg PC-re, de hamarosan felkerül a demója a Steamre. Ti láttok benne fantáziát vagy túlságosan elszállt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)