Hirdetés

A God of War: Ragnarök csak 18 éven felülieknek szól, az indoklás alapján érthető

|

Befutott a God of War: Ragnarök ESRB értékelése, ami részletes leírást ad a besorolásának okairól.

Hirdetés

A God of War sorozat mindig is a gaming közösség idősebb rétegének készült, így a fejlesztők ritkán voltak szégyenlősek a komolyabb témák és képek tekintetében. A God of War Ragnarök most úgy néz ki, hogy kicsit túl lép a határokon, a korábbi részekhez képest is.

Az ESRB kiadta a hivatalos besorolást a játékhoz, ami nem meglepően M vagyis Mature (felnőtteknek) címkét kapott.

Az indoklás izgalmas eseményeket vetít előre.

Brutális pusztakezes harcok rablók és szörnyekkel szemben, akik elvileg hatalmas vérfürdő és szétkaszabolás kíséretében hagyják el a fizikai létsíkot. Repülnek majd a karok, lábak és fejek.

Hirdetés

A nyelvezet sem lesz kifejezetten óvatos: az ESRB szerint bőven lesz itt fuck, shit és társai.

A leírásban egyébként az is szerepel, hogy kivégzések során közeli nézetben láthatjuk, ahogy felnyársaljuk ellenfeleinket, a kezeinkben tartott fegyverekkel. Ha ettől nem lesz izgatott, minden God of War-rajongó, akkor nem tudjuk mitől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)