Hirdetés

A God of War: Ragnarok is felbukkanhat a PlayStation Showcase-en

|

Eleve rengetegen azt feltételezték, hogy a PS5 show egyik nagy főszereplője a készülő Kratos kaland lesz, de a mostani szivárgás ezt alá is támasztja.

Hirdetés

A Sony bejelentette a következő nagy PS5-ös bemutató időpontját, amivel együtt az is kiderült, hogy ezúttal a PSVR2-ről szó sem lesz. Ebből mindenki arra következtetett, hogy akkor játékokat fogunk bámulni 40 percen keresztül, és elkezdődött a találgatás is, hogy melyik címek lehetnek a bemutató listáján.

Az egyik legnépszerűbb teória jelenleg az, hogy a buli legnagyobb dobása a God of War folytatása lesz, mivel egyelőre annak csak létezéséről tudunk, és semmi másról.

Hirdetés

Most egy korábban már bizonyított szivárogtató, Nick Baker támasztotta alá ezt az elképzelést: egy szerinte megbízható forrásától megtudta, hogy a God of War: Ragnarok is ott lesz a PS5 Showcase-en.

Nick korábban többször is helyesen jósolta meg a Sony lépéseit, így valószínűleg nem a levegőbe beszél. Ettől függetlenül ez egy meg nem erősített szivárgás, így érdemes helyén kezelni a dolgot.

Akárhogy is, szeptember 9-én minden kiderül majd, mi pedig azonnal értesítünk benneteket, ha tényleg bemutatják a God of War folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)