Hirdetés

A God of War Ragnarök jól fut PS4-en, de a szomszéd is tudni fogja, hogy azzal játszol

|

Ha PS4-en tervezed pörgetni Kratos új kalandját, akkor kell majd extra hangfal a tévé mellé. Szükség lesz rá.

Hirdetés

A God of War Ragnarök jövő héten végre hivatalosan is megjelenik a publikum számára. Az újságírók (köztük a mi saját Csirkénk is) már nyúzzák egy ideje a játékot, de ez nagyrészt azért történik, hogy válaszokat kaphassatok olyan kérdésekre, minthogy hogyan fut a cucc a PS4-en?

A Cyberpunk 2077-es fiaskó után sokan tartanak attól, hogy a régi jó konzoljaik ideje lecsengett, de a SCE Santa Monica srácai szerint érdemes lesz leporolni a fekete dobozt, legalább még egyszer. A Kotaku újságírói ugyanis letesztelték a God of War: Ragnarök előző generációs változatát is, és nagyon jó híreket hoztak azoknak, akik még nem szerezték be a Sony legújabb konzolgenerációját.

Hirdetés

A játék alapvetően kellemesen eldöcög 1080p/30fps mellett a PlayStation 4-en is. Két fontos nehézséggel azonban szembe kell majd nézniük az előző generáció tulajdonosainak.

Ugyan a teljesítmény vállalható (ahogy azt az IGN.com fenti videójából is láthatjátok), ezért bizony meg is küzd a PS4. A Kotaku cikke szerint a konzol olyan hangos lett, mint egy felszálló repülőgép, és erőteljesen rá kellett adni a TV hangerejére ahhoz, hogy a ventilátorok zaja ne nyomhassa el a játék zenéjét. A hangzavar mellett egyébként a töltési idők is jelentősen hosszabbak a PS4-en.

Ezek mondjuk szerény kompromisszumok azért, hogy PS5 híján is végigpörgethessük az év egyik legjobb játékát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)