Hirdetés

A God of War Ragnarök új videója a harcról és az ellenfelekről mesél

|

Folytatódik a Sony Santa Monica kulisszák mögé kalauzoló videósorozata, íme a második rész.

Hirdetés

November 3-án, egészen pontosan 18 órakor érkezik a God of War Ragnarök tesztünk, de az első spoilermentes benyomásainkat már olvashatjátok is, ezek alapján pedig a Sony Santa Monica ezúttal sem hibázott. 

Persze ez várható volt a fejlesztőcsapat által eddig közzétett információk és kedvcsinálók alapján, hiszen mindent elkövetnek annak érdekében, hogy méltó folytatást kapjanak a rajongók. Erről megbizonyosodhatunk a stúdió új videósorozatában is, amelynek célja bemutatni a kulisszákat és megszólaltatni az egyes munkatársakat, hogy még átfogóbb képet kapjunk a munkálatokról.  

Hirdetés

A Behind the Scenes első része a sztorira fókuszált, a második pedig a harcokra és az ellenfelekre koncentrál. Az új videó körüljárja, hogy miképpen születik meg a God of War Ragnarök lenyűgöző és intuitív harcrendszere, továbbá hogy mennyire fontosnak tartja a csapat az emlékezetes és változatos ellenfelek megalkotását, akik ellen a játékosok próbára tehetik a képességeiket. 

November 9-től vethetitek bele magatokat a harcba PS4-en és PS5-ön egyaránt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)