Hirdetés

A Godfall legújabb teasere a Silvermane kasztra fókuszál

|

A PS5-re és PC-re érkező Godfallban összesen három karakterosztály közül választhatunk majd, közülük mutatta meg most magát az egyik.

Hirdetés

Szinte semmit sem tudunk a PlayStation 5 nyitócímeiről, és ez egy darabig még így is marad, hiszen az amerikai tüntetések hatására a Sony elhalasztotta a csütörtökre tervezett nagy játékleleplezős online eseményét. Az mindenesetre bizonyos, hogy a Gearbox műhelyében készülő Godfall még 2020-ban megjelenik, és PC mellett PS5-ön is tiszteletét fogja tenni. Most a játék egyik kasztját leshettük meg egy picit közelebbről.

Hirdetés

A tegnap közzétett teaser trailerben a Silvermane nevezetű karakterosztály tűnik fel, ez a három választható kaszt közül lesz az egyik. Könnyen lehet, hogy a másik két kaszt bemutatóját és esetleg egy masszívabb gameplay anyagot is terveztek a játék kapcsán a korábban említett csütörtöki Sony eseményre, de ezen a héten ebből egészen biztosan kimaradunk. 

Ha egy kicsit combosabb Godfall előzetesre vágytok, akkor egyébként érdemes megnézni a decemberi bejelentő trailert - ez magyar felirattal érhető el nálunk.

A Godfall valamikor 2020 végén fog megjelenni PC-re és PlayStation 5 konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)