Hirdetés

A Godfall megjelenési dátuma alapján biztosan PS5 nyitócím lesz

|

Az érkező akció-RPG most már hivatalosan is a PlayStation 5-tel együtt fut be majd idén novemberben.

Hirdetés

A Godfall az egyik legelső játék volt, amit bejelentettek a PlayStation 5-höz így adja magát, hogy a konzol megjelenésével egy időben érkezik majd, de egészen eddig nem tudhattuk ezt biztosan.

Tegnap éjjel a PlayStation 5 Showcase után a Gearbox egy tweetben végül hivatalosan is bejelentette a megjelenési dátumot, ami egyezik a PS5 tengeren túli megjelenési dátumával.

Hirdetés

A Godfall a fejlesztők szerint egy "looter-slasher", amit nem túl nehéz értelmezni. Egy akció-RPG-ről van szó, amiben megyünk, kaszabolunk, és a jobb fegyverekért és felszerelésekért hajtunk.

Hogy ez mennyire lesz lebilincselő élmény az majd kiderül, de az eddig látottak alapján legalább látványra biztosan nem lesz majd panasz.

A Godfall megjelenés tehát 2020. november 19-én várható PC-re és PlayStation 5-re nálunk, szerencsésebb helyeken már 12-én. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)