Hirdetés

A GOG GALAXY 2.0 most már Epic Games Store-os játékainkat is kezeli

|

A CD Projekt kliense egy újabb lépést tett afelé, hogy ténylegesen egyetlen helyen gyűjthessük össze az összes videojátékunkat.

Hirdetés

A CD Projekt egyre nagyobb figyelmet szentel GOG GALAXY 2.0 nevezetű videojáték kliensének, amelyen nemrég például a ingyen adták a The Witcher 3-at. A GOG GALAXY 2.0 azért lehet csábító lehetőség bárki számára, mert valóban arra képes, amit ígér: egyetlen kliensbe gyűjti az össze játékunkat, még az Xbox Live-os és PlayStation Networkös címeket is. Tegnap pedig a Twitteren bejelentették, hogy immár sikerült hivatalos integrálni az Epic Games Store-os játékokat.

Hirdetés

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a GOG GALAXY 2.0 mostantól listázza az Epic Games Store-on keresztül megvásárolt összes játékunkat is - erre korábban a community integration keretein belül volt csak lehetőség, de immár a hivatalos támogatás is megérkezett. Ahhoz, hogy a GALAXY 2.0 klienséből indíthassátok el Epic Games Store-os játékaitokat, a következő lépéseken kell villámgyorsan átverekednetek magatokat.

Kattintsatok a "Settings" opcióra a GOG GALAXY-n belül, majd az Add Games & Friends' lehetőségre bökve, ezt követően pedig a Connect Platforms szekcióra navigálva juttok el odáig, hogy már csak a Connect gombot kell megnyomnotok, aztán beírni az Epic Games Store belépési adataitokat. Ha mindezzel megvagytok, akkor már kész is az integráció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)