Hirdetés

A GOG most kiváló szerepjátékokat akciózott le

|

Komoly kedvezménnyel zsebelhetünk be olyan címeket, mint a Pillars of Eternity, a Divinity: Original Sin, a Disco Elysium vagy a The Witcher 3: GOTY.

Hirdetés

Egymást érik az ingyenes időszakok, ajándék játékok és hatalmas leárazások. Év elején még a Humble Bundle kínált potom pénzért sci-fi játékokat, hamarosan pedig elrajtol a Steam Lunar New Year Sale, de a GOG gondoskodik róla, hogy a kettő között se maradjon érintetlenül a megtakarításunk. A célkeresztben most azok a játékosok állnak, akik rendelkeznek PC-vel és imádják a - másolásvédelem nélküli - szerepjátékokat.

Ha ránk hallgattok, a Disco Elysiumra mindenképpen lecsaptok, hiszen ez a kiváló és meglehetősen szürreális RPG most 35 százalékkal olcsóbb, 26 eurót kóstál. Nem hagynánk ki a kosarunkból a Divinity: Original Sin játékokat sem, amelyek árából több mint hatvan százalékot faragtak le, de megérdemli a figyelmet a Shadowrun széria is, aminél -75% érvényesíthető. Nincs szerepjáték-rajongó, akinek nem indul meg nyálelválasztása a féláron kapható Pillars of Eternity 2: Deadfire kapcsán, és ember legyen a talpán az is, aki nemet tud mondani egy 3 eurós Lords of the Fallen GOTY láttán. 

Hirdetés

Természetesen nincs GOG akció a CD Projekt RED játékai nélkül, így a legelső The Witcher annyiba kerül, mint egy drágább sör, a The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition megvágott ára az ezer forintot sem éri el, a The Witcher 3: GOTY pedig 15 euróért kötelező, ha még nem lenne meg (ne feledjük a méltatlanul keveset emlegetett kistestvért, az 50%-kal kevesebbért kínált Thronebreakert sem). Persze ez nem a teljes lista, csak egy kis ajánló, azért látogassatok el a GOG aloldalára - ne húzzátok sokáig, az ajánlat csupán január 25-ig érvényes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)