Hirdetés

A GOG nyári vására limitált akciókkal és több száz kedvezménnyel vár

|

Ha szeretnél behúzni pár játékcsomagot, akkor érdemes lesz mielőbb rácsapnod a vásárlás gombra.

Hirdetés

Az E3 2021 izgalmas időszakot hoz, amikor végtelen beszélgetéseket folytathatunk évek múlva megjelenő játékokról, ahogy ezt tették is most nemrég a mélyen tisztelt kollégák

Ugyanakkor, ha szeretnétek már most valami izgalmasat pörgetni, akkor nincs más dolgotok, mint felnézni a GOG.com-ra, ahol a srácok lekaszabolták több száz cím árát, és időszakos akcióik keretében még DLC-ket is csomagoltak melléjük. Fontos hozzátenni a dologhoz, hogy a tartalmi extrákkal megtömött kiszerelések csak néhány órán át lesznek akciósak.

Hirdetés

Az "alapjáték + DLC ajánlatok" szekció felhozatala csak holnap délutánig lesz ott, így ha a Vampyr-t vagy a Dying Lightot szeretnétek beszerezni 10-15 euróért azok kiegészítőivel együtt, akkor gyorsan csapjatok le a vásárlás gombra.

A GOG elmondása szerint rendszeresen lesznek új, limitált ideig elérhető ajánlatok, így akiket a mostani felhozatal nem mozgat meg, az holnap délután nézzen majd vissza az következő körért.

Egyébként a limitált akciókon kívül is rengeteg kiváló ajánlatot találtok a GOG-on. A Diablo I-től, a No Man's Sky-on át, a Divinity: Original Sin 2-ig minden van, amit csak akartok. Böngésszetek az ajánlatok között bátran, de közben azért vigyázzatok a pénztárcátokra. Állítólag gyorsan elillan a tartalma, ha nem figyel az ember.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)