Hirdetés

A gomb, amitől mindenki megőrül a Redditen

|

Április 1-jén elindult az /r/thebutton topic, amiben a számláló azóta is pörög, és többszázezren várják izgatottan, hogy mi lesz a vége. De miről szól ez az egész?

Hirdetés

Mióta az emberiség feltalálta a gombokat, mindenki érez magában kényszert (ki többet, ki kevesebbet), hogy megnyomja őket. Ha látunk egyet, meg kell nyomni, ha mellé van írva, hogy „NE NYOMD MEG”, akkor pedig végképp.

Az /r/thebutton gombja egy nagyon egyszerű dolog. Van egy gomb, amit csak a 2015. április 1. előtt regisztráltak nyomhatnak meg (mindenki csak egyszer), mellette egy számlálóval, ami 60 másodpercről pörög. Ha valaki megnyomja a gombot, a számláló újraindul. És valaki bizony mindig megnyomja, csak az a kérdés, hogy mikor. Eddig több mint 573000-en nyomtak, és rengetegen figyelik, hogy vajon elérheti-e valaha a nullát, illetve meddig tud úgy csökkenni, hogy senkinek nem kezd el viszketni a mutatóujja. Már Google Chrome extension is van ennek figyelésére. A redditezők tábora nyomókra és nemnyomókra bomlott.  Ha épp nem tudtok ma mást csinálni, nyomjatok ti is, vagy csak nézzétek a számlálót. Szombat van, úgysem érdemes produktívnak lenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)