Hirdetés

A Google kiadott egy új kalandjátékot, ami Közép-Amerika kultúrájáról mesél

|

Egy cuki kis kaland ez, ami egyszerre szórakoztat és tart egy különleges történelemórát.

Hirdetés

A Google Arts & Culture divíziója állította össze a The Descent of the Serpent című kalandot, ami egy egyszerű kis sztorival küld vissza minket a távoli múltba. A játékosoknak össze kell gyűjteniük 20 ereklyét, ehhez pedig a múltba kell utazniuk.

Ha nem hajtjuk fel a kincseket, akkor eljön értünk a világ vége, és mind meghalunk. Mielőtt persze ez megtörténne, vár ránk a felfedezés élménye.

Hirdetés

Ha lepörgött az intro és kiválasztottuk a jelmezünket (melyeket mind a mezoamerikai kultúra lényei ihlettek), mehetünk is felfedezni a régmúlt világot. Az ereklyéket 1-1 érme jelképezi, amiket ha megtalálunk, a játék mesél is róluk.

A játékmenetét tekintve a The Legend of Zelda sorozat korai epizódjait idézi: nagy bokrokban kell turkálnunk, és el kell kerülnünk akadályokat és ellenfeleket. Ha a normál módban játszunk, akkor egy-egy találat csak megbénít bennünket, de ha a Challenge módot választjuk, akkor 5 életünk van, melyek elvesztése esetén. kezdhetjük az adott pályát elölről.

Aki ki akarja próbálni a játékot, az megtalálja azt ezen a linken vagy a Google Arts & Culture iOS és Android alkalmazásaiban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)