Hirdetés

A Google Stadia több mint 100 játékkal fog bővülni idén

|

Mielőtt bárki lengetné a fekete zászlót a Google játékstream szolgáltatása felett, azért jobb ha tudja, hogy a platform még egyáltalán nem halott.

Hirdetés

A Google nagy örömmel jelentette, hogy a Stadia több mint 100 játékot kap majd 2021-ben, és bár ezek jelentős része nem lesz teljesen új játék, éles jelzés ez arra, hogy a Google nem adta fel a terveit, és tovább fogja bővíteni a platformot (még ha nem is saját fejlesztésű címekkel).

Teljes listánk még nincs az érkező játékokról, de azt tudjuk, hogy melyik lesz az a 7, ami következő hetekben fog felkerülni a streaming platformra.

Hirdetés

A Hellpoint, a Street Power Football, a Killer Queen Black, a Judgement, a Kaze and the Wild Masks, a FIFA 21, a Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition, a Shantae: Risky's Revenge és az It Came from space and ate our brains ugyan nem AAA címek, de megérheti kipróbálni őket, pláne, ha még egyikhez sem volt szerencsétek. Ezek érkeznek biztosan majd a következő hetekben/hónapokban.

Az év maradékjában azért olyan apróságok is jönnek majd, mint a Far Cry 6, így érdemes lehet szemmel tartani a platform tartalmi listáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)