Hirdetés

A Gotham Knights egy dologban már biztosan túlszárnyalja az Arkham szériát

|

Gotham egyetlen játékbeli változata sem volt akkora, mint amekkorát a Gotham Knightsban fedezhetünk fel.

Hirdetés

Október 25-én esedékes megjelenéséhez közeledvén egyre több részlet derül ki a Gotham Knightsról, amelynek semmi köze a Gotham Knightshoz. Legutóbb például a testreszabási lehetőségekbe nyertünk bepillantást, de még távolról sem fogytak ki a WB Games Montréal srácai a nyilvánosságra hozható információkból. Nyitott jellegéből adódóan tálcán kínálja például magát az a kérdés, hogy mekkora lesz a történetnek otthont adó Gotham.

Azt már az előzetesekben megvillantott Batmotorok - amelyeket tuningolni ugyan nem tudunk, ám a külsejüket megváltoztathatjuk - is sejteni engedték, hogy jókora homokozót tesznek a lábunk alá a fejlesztők, máskülönben aligha lenne szükség bármilyen közlekedési eszközre.

Hirdetés

Válasszal végül, még ha nem is minden részletre kiterjedővel Geoff Ellenor, a Gotham Knight rendezője, valamint Fleur Marty executive porducer szolgált egy, a Game Informernek adott interjúban.

"Elég nagy. Nem raktam egymásra a térképeket, de a mi Gothamünk hatalmas. Szokásommá vált, hogy a Zoom-hívásaim közben ide-oda száguldozzak Gotham utcáin a Batmotorral. Ez az egyik leggyorsabb és leginkább megnyugtató módja annak, hogy bárhova eljussak a városban. Tényleg óriásinak érződik"

- fogalmazott Geoff Ellenor.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Fleur Marty sem maradt el kollégája mögött, amikor Gotham méreteit kellett dicsérni:

"Vitán felül ez Gotham legnagyobb változata, amely valaha is videojátékban szerepelt. A legfontosabb számunkra a sűrűsége és a vertikalitása, számos réteg épül egymásra. Ha nagyobb távolságot akarsz megtenni, a Batmotor a jó választás."

Viszonyítási alapként érdemes felidézni, hogy az Arkham Knight három szigetből és több kerületből álló térképe körülbelül 5 négyzetkilométeres volt, ötször akkora, mint az Arkham City börtönteleppé alakított városnegyede, amely szintén ötszörösen múlta felül az Arkham Asylum helyszínének méreteit. Az Arkham Originsben pedig kétszer területen üldöztük a bűnt, mint az Arkham Cityben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)