Hirdetés

A Gotham Knights fejlesztői máris egy új projekten dolgoznak

|

A Batman: Arkham Origins-t készítő stúdió egy Batman nélküli Gothamet tálalt nekünk, de nem úgy sült el, ahogy szerették volna. Talán majd a következő ötlet.

Hirdetés

Idén kétfajta módon is megtapasztalhattuk, hogy milyen egy Batman-t/Bruce Wayne-t elvesztő Gotham: sorozatváltozatban a The CW, videojátékként pedig a WB Games Montréal próbálkozott meg a koncepcióval, de egyik sem aratott osztatlan sikert. Ahogyan a Gotham Knights tesztünkben is olvashattátok, hiába kapunk egyszerre négy szuperhőst (Nightwing, Batgirl, Robin, Red Hood) is, ha a város megmentése unalomba fullad, amit még a technikai problémák is tetéznek. 

A csapat igyekszik még frissíteni a játékot, ameddig csak lehet (a november végi tartalmi csomag például egy jól ismert főgonoszt hoz be), de emellett már a következő projektre koncentrálnak.

A The Geeks WorldWide tagja, James Sigfield hívta fel rá a figyelmet Twitteren, hogy a WB Games Montréal vezető producere, Bryan Theberge frissítette a LinkedIn oldalát, és ezzel le is leplezte, hogy már 2022 decemberétől egy új, még be nem jelentett projekten dolgoznak. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni semmi mást a titokzatos címről, de érdemes megjegyezni, hogy a stúdió a 2010-es megalapítása óta főként DC játékokat jegyzett: a Batman: Arkham City - Armoured Editionön, a Batman: Arkham Originsen és legutóbb a Gotham Knightson, így nem ördögtől való azt gondolni, hogy ezzel a branddel mennek tovább. Ha már a Rocksteady úgysem dolgozik Batman: Arkham játékon (elvégre ők a Suicide Squad: Kill the Justice League-t készítik), akár előállhatnának ők egy új epizóddal, de a rajongók régóta reménykednek egy Superman-videojátékban is. Persze ezek csak spekulációk, egy ideig biztosan nem fog kiderülni, hogy mi formálódik éppen a fejlesztőcsapatnál.

Ti mit szeretnétek tőlük látni legközelebb?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)