Hirdetés

A Gotham Knights fejlesztői nem is Superman játékon, hanem valami új IP-n dolgoznak?

|

A Warner Bros Montréal feltett néhány érdekes álláshirdetést, amelyek minden DC rajongót elbizonytalanítottak.

Hirdetés

Az Arkham-sorozat hatalmas sikere után borítékolható volt, hogy a Warner Bros. folytatni fogja a különféle DC Comics karaktereket szerepeltető játékok finanszírozását és tavaly be is mutatkozott a következő Batman játék, a kooperatív módra kihegyezett Gotham Knights.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Warner Bros. Montréal mindig ezen a képregényes vonalon fog majd mozogni, viszont a legújabb nyomok arra utalnak, hogy most talán valami teljesen saját ötlettel is foglalkozhat a stúdió. Számtalan kérdés felmerülhet itt, hiszen eleve kérdéses a Warner eladása után a stúdiók sorsa, erről itt írtunk bővebben.

Hirdetés

Ha megnézzük a stúdió saját weboldalát, akkor észrevehetjük, hogy több olyan álláshirdetés is felkerült, ami egy egyelőre be nem jelentett, harmadik nézetű open world akciójátékhoz keres dizájnereket és senior programozókat, ami önmagában még nem lenne különösebben meglepő, viszont a hirdetésekben megjegyzik, hogy egy teljesen új IP-ről van szó, ami a stúdió rajongóit persze egyből találgatásra késztette.

A Warner Bros. Montréal ugye eddig kizárólag a Warner Bros. saját licenszeivel dolgozott, és azok közül is inkább a DC Comics karakterek kerültek előtérbe, viszont ha valóban egy új IP-n dolgoznak, ami azt jelenti, hogy még ha nem is teljesen saját ötletről van szó, de legalábbis egy olyan képregényhősről, aki eddig nem kapott játékadaptációt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sokan reménykednek abban, hogy valaki ismét kísérletet tesz egy Superman játék fejlesztésével (és azért erre van is esély továbbra is), de azért fontos szem előtt tartani, hogy rengeteg közismert DC karakter van, aki még nem kapott főszerepet játékban. Szerintetek mi készülhet a Warner Bros. Montréal műhelyében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)