Hirdetés

A Gotham Knights frissítése egy jól ismert főgonoszt fog behozni a játékba

|

Nem vagytok felkészülve a szörnyetegre, aki épp Gotham nyugalmát készül rémálommá változtatni.

Hirdetés

A Gotham Knights története nem indult valami fényesen, és még csak azt sem tudnánk mondani, hogy a tonnányi technikai baki alatt egy szuperizgalmas játék lapulna. Kooperatív fronton persze akár még szórakoztató is lehet a játék, és aki ezt élvezi, annak lesz miért újra elővennie.

A ma érkező tartalmi csomagban ugyanis egy régi-új főgonosz fogja Gotham békéjét fenyegetni: jön Starro, a kozmikus tengeri csillag. A régivágású képregényrajongók és az új The Suicide Squad mozi nézői ezt imádni fogják.

Hirdetés

Starro lesz az érkező Heroic Assault játékmód csillaga, amit négyfős hőscsapatunkkal pörgethetünk majd. Mivel maga az alapjáték csak kétfős kooperatív kalandokat kínál, a Heroic Assault talán egy fokkal izgalmasabb lesz, lévén a teljes szereplőgárdát összereszti egy akciódús bevetésen.

Nyilván kérdéses, hogy mit tud majd tenni az Assault a Gotham Night reputációjáért, de legalább a DC-rajongóknak adni fog némi elfoglaltságot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)