Hirdetés

A Gotham Knights napilapja Batman halálát hirdeti

|

Gotham milliárdos megmentője, Bruce Wayne elhunyt egy tragikus balesetben.

Hirdetés

Amíg valaki nem kezdi el előttünk lóbálni Batman vérző, élettelen tetemét, addig nehéz lesz velünk elhitetni, hogy a köpenyes igazságosztó tényleg meghalt. Ettől függetlenül a Gotham Gazette leközölt egy cikket Bruce Wayne tragikus haláláról.

A Gotham Knights univerzumának napilapja azt állítja, hogy a Wayne birtok egy fura baleset során beomlott és magával vitte a ház milliárdos urát is.

Hirdetés

Az újság lapjain egyébként akad pár izgalmas easter egg is. Az egyik fotón látható például a Pamela's Cafe nevű hely, ami sokak szerint egy nem túl burkolt utalás Poison Ivy felbukkanására. Az is megér egy említést, hogy az álláshirdetések szerint Pingvin épp egy kiszolgálót keres az Iceberg Lounge-ba. A munkaidő hétfőtől-péntekig, reggel 6-tól este 5-ig tart, de persze a juttatásokról nem esik szó.

A Gotham Knights a DC és a Warner következő videojátékos próbálkozása, amiben a védelmezője nélkül maradt várost kell megmentenünk Nightwing, Batgirl, Robin vagy Red Hood gúnyájába bújva.

A játékmenetről részleteket valószínűleg majd a DC FanDome-on fognak mesélni október 16-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)