Hirdetés

A Gotham Knights négyfős kooperatív módot kap a megjelenés után, teljesen ingyen

|

Végre a fejlesztők bevallották azt, amit mindenki sejtett már hónapok óta: lesz négyszereplős Gotham Knights hősködés, de nem azonnal.

Hirdetés

A Gotham Knights többjátékos részelege elég furán mutatkozott be: kapunk négy gothami hőst, akik mind különböző képességeket használnak, és bejárhatnak egy hatalmas várost.

Ennek ellenére eredetileg csak két fős kooperatív módot jelentettek be, és amikor elindultak a pletykák az érkező négyfős variációról, akkor a srácok mindent tagadtak. Most, napokkal a megjelenés előtt kiderült, hogy mégis csak lesz ilyen coop multis opció, ráadásul teljesen ingyenes frissítésként érkezik.

De azért ne kezdjünk még el hangosan tapsolni, mert nem variálhatjuk a kampány élményét kedvünkre, a helyzet azért egy fokkal összetettebb ennél: nem egy teljes értékű 4 fős sztori-élményről van szó, hanem inkább egy szeparált játékmódról. 

Hirdetés

A Heroic Assaultban a játékosok egy aréna-szerű pályán teljesíthetnek specifikus célokat, és járhatnak be különböző szinteket, összesen várhatóan 30-at. Ez az új játékmód egy ingyenes frissítés lesz az alapjátékhoz, így nem kerül majd extra költségbe azoknak, akik október 21. után beszerzik a Gotham Knightsot.

Ezzel együtt a szájíz nem éppen kellemes, mivel éppen a multis élmény miatt jelentették be a fejlesztők, hogy 30fps-es korlát került a játékra konzolokon, holott ez a generáció azért már legalább egy performance módot szokott kínálni a 60fps hívőinek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)