Hirdetés

A Gotham Knights új bemutatója Batman egyik ellenségének haláláról árulkodik

|

A legújabb játékmenet anyag nem csak ütlegelést, de némi nyomozást is mutat. A sztori legalább olyan érdekesnek ígérkezik, mint az akció.

Hirdetés

Az IGN.com jóvoltából kaptunk egy újabb ízelítőt a Gotham Knightsból. Ugyan sokan elkönyvelték magukban, hogy tulajdonképpen egy DC jelmezben tetszelgő coop loot pinata lesz ez, de a mostani videó a Gotham Knights egy komolyabb arcát mutatta be.

A felvétel Batgirlre koncentrál, aki serényen nyomoz Batman halálának ügyében, és ehhez behatol a Gotham University laborjába, hogy ott remélhetőleg kikérdezze Bruce egy régi rosszakaróját.

Hamar kiderül aztán, hogy az Arkham Knights legijesztőbb pillanatait hozó Man-Bat szintén halott. Kirk Langstormot valaki szintén elintézte, így Bagirlnek már esélye sem volt kifaggatnia a gonosztevőt.

Hirdetés

A céltalan küldetés persze számunkra érdekes volt, mert így láthattuk Batgirlt nyomozás (és később akció) közben.

Úgy tűnik, hogy a sztori hangsúlyosabb lesz, mint amire először számítottunk, és Batgirl legalább annyira menő lesz, mint csapattársai. Kár, hogy élőszereplős verzióban már nem találkozhatunk majd vele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)