Hirdetés

A Gran Turismo 7 első ingyenes tartalmi csomagja többek között új autókat hozott

|

Lesz ma mit csinálniuk a Gran Turismo 7 rajongóinak, köszönhetően az új, begyűjthető négykerekűeknek.

Hirdetés

A Gran Turismo hivatalos weboldalán kürtölte világgá a jó hírt a Polyphony Digital, miszerint új tartalmakat hoztak sokak kedvenc autós játékába. A Gran Turismo 7-et nem kevés bírálat érte a mikrotranzakciók miatt, de legalább a begyűjtendő járgányok és felgyűrhető aszfaltcsíkok tekintetében nem lehetett panaszunk.

A fejlesztők mai akciójukkal egyértelművé tették, hogy a jövőben sem kell majd tétlenül ücsörögnünk: most például hozzánk vágtak három új verdát, egy új pályavariációt, valamint két új Scapes környezetet.

Hirdetés

A szóban forgó új járgányok a Subaru BRZ GT300 '21, a Subaru BRZ S '21 és a Suzuki Cappuccino (EA11R) '91. Ezeket az alábbi trailerben be is mutatták:

Mint már említettük, az aktuális frissítés teljesen ingyenes, és miután a fejlesztők a visszajelzések hatására átdolgozták a Gran Turismo 7 gazdasági részét, így már feloldani sem lesz fájdalmas az autókat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)