Hirdetés

A Gran Turismo 7 fejlesztői rengeteg tartalmat ígérnek a megjelenés utánra

|

A Gran Turismo 7 végre kigurult a pályára, és hosszútávon tervezi szórakoztatni az autók szerelmeseit.

Hirdetés

A Gran Turismo franchise következő felvonása végre megjelent PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Nekünk már a megjelenés előtt volt lehetőségünk letesztelni a játékot, azóta is komolyan rá van pörögve a szerkesztőség jelentős része a konzolos szimulátorélmény királyára. 

A megjelenés azonban nem az út végét jelenti. A Polyphony Digital egy sajtóközleményben nyilvánvalóvá tette, hogy rengeteg tervük van a következő hónapokra. A fejlesztők azt tervezik, hogy új pályákkal, járgányokkal és World Circuit eseményekkel fogják bővíteni majd a felhozatalt, ráadásul új küldetéseket, motoralkatrészeket és más apróságokat is be fognak építeni.

Hirdetés

A tartalmi újdonságok mellett azt is megígérték, hogy jelentősen javítani fogják majd az online versenyek minőségét, amire egyébként szükség is van, mert jelenleg a multi még kicsit döcögős néha. 

Úgy néz ki, hogy nincs mitől tartania azoknak, akik behúzzák a Gran Turismo 7-et, elég sokáig leköti majd a gázpedálnyomkodó közönséget. Ti adtok neki egy esélyt? Mik az első tapasztalataitok?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)