Hirdetés

A Gran Turismo 7 már egy napja játszhatatlan a szerverleállások miatt

|

A Polyphony Digital karbantartás miatt leállította a szervereket, azóta a Gran Turismo 7 közel használhatatlan, kicsit elhúzodott a frissítés.

Hirdetés

Amilyen lelkesen vágtak neki az új versenyeknek a Gran Turismo rajongók, olyan gyorsan jött a játék csodálatos élménye melletti keserű szájíz is. A Gran Turismo 7 fejlesztői ugyanis úgy gondolták, hogy teljesen rendben van egy kizsákmányoló mikrotranzakciós rendszert építeni a játékukba, amit ráadásul csak a tesztek megjelenése után aktiváltak. Elegáns lépés volt ez a Polyphony Digitaltól, de miután ezt szarkasztikusan megjegyeztük, kiderült, hogy lehet ez még rosszabb is.

Hirdetés

A fejlesztők ugyanis a legutóbbi frissítéssel drasztikusan csökkentették a versenyek után kapott valuta mennyiségét, feltehetően azért, hogy mindenki a bankkártyájához nyúljon a virtuális autóvásárlásért. A közösség válaszul lebombázta a Gran Turismo 7 Metacritic oldalát.

Itt tartott a sztori egészen tegnapig, amikor is a fejlesztők bejelentették, hogy karbantartást fognak végezni a szervereken. Ugyan a Gran Turismo 7 nagyrészt az egyszereplős élményre koncentrál, folyamatos online kapcsolatot vár el. Anélkül csak két apró játékmódot próbálgathatunk egy erősen limitált autófelhozatallal.

A karbantartásért csak kevesen haragudtak, mivel sokan arra számítottak, hogy a fejlesztő így akarják a kredit változásokat visszatekerni. Nos, akármi is a cél, az nem derült ki, mivel a karbantartás már közel egy napja tart. A fejlesztők még a leállás elején jelentkeztek egy bocsánatkéréssel és egy hosszabbítási értesítéssel, de a játék nagy része még mindig elérhetetlen (a hír írásának pillanatában).

Ez most nem segíti a  Polyphony Digital megítélését, reméljük kapunk valami hivatalos infót hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)