Hirdetés

A Grand Theft Auto közösségi oldalai kikapcsolták a kommentelést, a fejlesztők lezárták a profiljaikat

|

A szivárgások nehéz napokat hoztak a fejlesztőknek, így úgy döntöttek, maxra húzzák a védőpajzsokat.

Hirdetés

A Grand Theft Auto 6 szivárgásoknak köszönhetően a világ idő előtt láthatott darabkákat a Rockstar Games következő nagy dobásából. A gond ezzel az, hogy már most sokan elkezdtek ítélkezni a játék várható tartalmai és minősége kapcsán, és nehezen akarta megérteni a nagyérdemű, hogy miért  nagy probléma ez.

A Rockstar Games Twitter oldalának posztjainál nagy lendülettel megy a szitkozódás, nem is beszélve a fejlesztők személyes profiljairól, melyeket szintén célba vettek a hobbiból hisztizők seregei korlátolt meglátásaikkal.

Hirdetés

A Rockstar úgy döntött, hogy elejét veszik a további idegőrlő mentegetőzésnek és nagyüzemi fogyasztói edukációnak, és kikapcsolták a kommenteket a legutóbbi posztjaik alatt, ráadásul sok fejlesztő lakat alá rakta a személyes Twitter és más közösségi profilját. Utóbbi ellehetetleníti, hogy a idegenek láthassák az adott személy posztjait vagy hogy üzeneket küldhessenek nekik bármilyen módon.

Láttuk már, hogy mire képes az internet a morcosabb napjaiban, így ez alapvetően nem a legrosszabb döntés, amit hozhattak. Reméljük, hogy az emberek hamar feldolgozzák a "fejlesztés alatt álló projekt" jelentésének lényegét, és minden visszatérhet majd a rendes kerékvágásba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)