Hirdetés

A Grand Theft Auto remasterek több mint 100 hibáját javítja a friss patch

|

Masszív tapaszt adott ki a Rockstar, amely a Nintendo Switch kivételével minden platformra elérhető.

Hirdetés

Több tiszteletet érdemelt volna a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition néven újrakevert formában forgalomba hozott három játéktörténeti jelentőségű klasszikus, azt hiszem, ebben mindannyian egyetérthetünk. És egyelőre úgy fest, hogy a Rockstar komolyan igyekszik kiköszörülni a hírnevén esett csorbát, mert valóban gyorsan követik egymást a tapaszok. Persze azt is láthattuk, hogy a sietség olykor visszaüthet.

De hogy ténylegesen tanult-e a fiaskóból a stúdió, vagy akár a mögötte álló Take-Two, az csak később derül majd ki. Például akkor, ha valóban felújítják a Max Payne széria első két epizódját, mint azt pletykálják.

Hirdetés

De térjünk vissza a hányatott sorsú remaster csomaghoz, amely a mai napon méretes update-et kapott, ez száznál is több javítást tartalmaz, és mindhárom játékot érinti. A telepítést követően várhatóan javulni fog a teljesítmény, stabilabbá válnak a játékok, és kevesebb buggal találkozunk. Például a GTA III-ban távolabb látunk majd az orrunknál, amikor elered az eső, a GTA San Andreasban pedig újonnan megjelent ködtakaró próbálja feledtetni, hogy a magasból szemlélve terepasztalnak látszik a táj. A javítások tételes listáját itt találjátok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)