Hirdetés

A Grand Theft Auto sorozatból már több mint 220 millió példány kelt el

|

Súlyos mérföldkövet tudhat maga mögött a Grand Theft Auto sorozat a játékeladások tekintetében.

Hirdetés

A Take-Two kiadó legújabb pénzügyi jelentéséből kiderült, a Grand Theft Auto széria epizódjai összesítve már több mint 220 millió példányban találtak boldog gazdára.

Ez év márciusáig magából a Grand Theft Auto V-ből is önmagában 52 millió darabot adtak el. Ezek a számok minden bizonnyal még ennél is tovább fognak emelkedni, hiszen az adatok az eladott, nem pedig kiszállított játékokra vonatkoznak és például az említett Grand Theft Auto V--ből is további 2 millió példány került azóta a boltok polcaira.

További mutatós számokkal is szolgált a kiadó, a máig sokak által kedvelt Red Dead Redemption már átlépte a 14 milliós határt. A Borderlands sorozat is szépen teljesít, 26 millió eladott játéknál jár. Ebből maga a Borderlands 2 több mint 13 milliós eladással vette ki a részét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)