Hirdetés

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s verziója kapcsán van egy rossz hírünk

|

Nem hittük volna, hogy lesz olyan nap, amikor emberek Epic Games Store-os megjelenésért könyörögnek, de lehet, hogy a GTA kapcsán most ez is eljön.

Hirdetés

A Rockstar retró csodacsomagjának bejelentése ugyan nem volt váratlan, de sokakat izgalomba hozott (vagyis leginkább azokat, akik nem láttak PC-n egészen elképesztő modokat már, amelyeket szépen lassan irtott ki az utóbbi időben a kiadó). Végre modern rendszereken, kicsit lecsiszoltabb formában élvezhetjük majd a 2000-es évek legjobb akciójátékait. Persze nem a Rockstarról beszélnénk, ha nem akarnák megbonyolítani a dolgot.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition csak a Rockstar Games Launcheren keresztül lesz elérhető PC-n, ami valószínűleg sokak szemét szúrja majd.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy sem Steamen, sem az Epic Games Store-on, de még a Windows Store-on keresztül sem vehetjük majd meg az újrakevert trilógiát. Mindenkinek el kell majd zarándokolnia a Rockstar üzletébe, és ott kiperkálni a vételárat.

Azért érdemes megjegyezni, hogy általában a Rockstar idővel elereszti a gyeplőt, így nagy esély van rá, hogy néhány hónappal (vagy évvel) a megjelenés után a Definitive Edition a Steamen és/vagy az Epic Games Store-on is felbukkan majd. De ez egyelőre csak találgatás a részünkről, mivel a Rockstar semmit nem mondott még az értékesítési stratégia jövője kapcsán, pusztán a múltból kiindulva merünk ilyet állítani.

Akárhogy is, a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition november 11-én érkezik PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra, és a Nintendo Switchre. Ti tesztek vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)