Hirdetés

A Grand Theft Auto V is ingyen lesz frissíthető PlayStation 5-ön?

|

Jelenleg az a legnagyobb kérdés a generációváltással kapcsolatban, hogy mely jelenlegi címeinket játszhatjuk majd ingyen, kipofozott formában - lehet, hogy a Rockstar Games kegyes lesz hozzánk.

Hirdetés

Az már biztos, hogy rengeteg PS4-es játékunkat játszhatjuk majd az új konzolon a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően. A kérdés inkább az, hogy mely címek esetében kapunk egy "ráncfelvarró" frissítést, és ha készül ilyen, azt vajon ingyen adja-e a játék kiadója. Egy szivárgás szerint a GTA V 2021 második felében érkező, kipofozott változata alapból jár majd azoknak, akinek ott figyel PS4-es könyvtárában a cím.

A francia Micromania nevű forgalmazó tett közzé egy listát azokról a játékokról, melyek ingyenes frissítéssel érkeznek majd a Sony új konzoljára. A bejegyzést azóta eltávolították, aminek valószínűleg az az oka, hogy a lista tartalmazta a GTA V-öt is, aminek kapcsán sem a fejlesztők, sem a kiadó nem erősítette meg, hogy valóban ingyenes frissítést kap-e.

Hirdetés

Persze simán benne van a pakliban, hogy egy hibáról van szó, de nem ez lenne az első eset, amikor véletlenül egy forgalmazón keresztül lát először napvilágot valamilyen infó. Az Xboxról egyelőre nem esett szó, de ha a PS5-re valóban ingyen jön a frissítés, akkor az Series X-szel és S-sel szemezgetők is méltán bizakodhatnak. Ugyanakkor a Sony és a Rockstar legendásan jó kapcsolatot ápol, akár exkluzív megállapodás is lehet a háttérben.

Mindezt azért komoly távolságtartással kezeljétek, ameddig a Rockstar Games meg nem erősíti az értesülést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)