Hirdetés

A Grand Theft Auto VI-ban elhagyhatjuk majd az Egyesült Államokat?

|

Egyetlen rész volt a sorozatban, ami nem egy fiktív, valamely amerikai városról mintázott helyszínen játszódott.

Hirdetés

Érdekes, hogy miközben a Rockstar North egy skót székhelyű fejlesztőcsapat, játékaik szinte kivétel nélkül Amerikában játszódnak. A GTA-sorozatban Liberty City New York, Vice City Miami, Los Santos Los Angeles, Las Venturas Las Vegas, San Fierro pedig San Francisco megfelelője, egyedül London volt az, ami az első Grand Theft Auto kiegészítőjében úgymond önmagát alakította.

Arra számítunk, hogy a GTA VI-tal sem töri meg a sort a csapat, és legfeljebb Mexikóig juthatunk majd el, ha bármennyire hihetünk a korábbi pletykáknak. Ugyanakkor egy álláshirdetés azt sugallja, hogy a fejlesztők máshova is elutaztathatnak minket.

Hirdetés

A csapat photogrammetry artist pozícióra keres embert a torontói irodába, akinek az lenne a feladata, hogy megtervezze a tájak scannelését a művészekkel együttműködésben, mind helyben, mind nemzetközileg. Ennek köszönhetően a bejárható területek lenyűgözően élethűek lehetnek. A "nemzetközi" munkavégzés jelentheti azt, hogy Kanadából át kell menni az Egyesült Államokba, de azt is, hogy Európába vagy Dél-Amerikába vinnék az illetékeseket.

2013-ban Dan Houser még azt nyilatkozta, hogy az Egyesült Királyság is remek helyszín lenne mind a történetmesélés, mind a környezet és a játékmechanikák szempontjából, de nem ragaszkodnak hozzá, hogy a Grand Theft Auto sorozat arra vegye az irányt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)