Hirdetés

A Grand Theft Auto VI-on kívül lehet, hogy semmi új nem készül a Rockstarnál

|

Egy pletyka szerint a legnépszerűbb sorozatuk folytatása mellett megeshet, hogy az egész konzolgeneráció alatt nem adnak ki semmilyen új játékot.

Hirdetés

Amíg a nagy játékkiadók szűkmarkúan bánnak a hírekkel és bejelentésekkel az év elején, kicsit több figyelmet kapnak a különböző pletykák és állítólagos bennfentes információk, amik megjelenési dátumokról és nagy leleplezésekről is szólnak. Egy gyakori szivárogtató pedig arról is elmélkedett, milyen játékokat várhatunk a Rockstar Games csapataitól.

Hirdetés

A különböző játékkészítők tevékenységéről korábban több infót idő előtt megszellőztető AccountNGT Twitter-fiók kezelője tartott nemrég egy kérdezz-feleleket, ekkor került szóba a Take-Two égisze alá tartozó stúdió. Itt megemlítette többek között, hogy egy Red Dead Redemptionnel kapcsolatos bejelentésre (a Red Dead Redemption 2 újgenerációs frissítéséé, vagy az első rész felújításáé) lát esélyt idén, de arra nem, hogy bármelyik meg is jelenjen még 2022-ben.

Arra a kérdésre pedig, hogy mennyi játékra számíthatunk a Rockstartól a jelenlegi konzolgeneráció alatt, ezt válaszolta:

"Ha az új játékokat számoljuk, akkor azt gondolom, csak a GTA 6 fog megjelenni."

Azaz szerinte a következő Grand Theft Auto mellett csupán korábbi játékok újgenerációs portjaira érdemes számítani, a nemrég ismét néhány pletyka főszereplőjeként felbukkanó Bully 2-re például nem.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A vásott diákok életét feldolgozó játék folytatásának állapotáról azt írta egy másik kérdésre válaszolva, hogy "fejlesztés alatt állt" (amit egy korábbi alkotó is megerősített), de nem gondolja, hogy a Rockstar újra elővenné az egyszer már félbehagyott projektet.

A Rockstar utóbbi éveinek termését eltekintve nem lenne meglepő, ha a Grand Theft Auto VI-on kívül más játékot nem tudnának leszállítani a következő években a stúdiótól elvárt színvonalat fenntartva. Egyfelől a generációváltás feltehetően még komplexebbé tette az egyébként is elképesztően összetett nyílt világok elkészítését, másfelől valószínűleg az sem segít a stúdiónak, hogy távozott az egyik alapítója, illetve a Red Dead Redemption 2 megjelenése környékén komoly változást követeltek a dolgozók a munkahelyi kultúrában - főleg az olykor extrém túlórák kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)