Hirdetés

A GreedFall PS Plus-os verziójához nem jár ingyen next-gen frissítés

|

A Spiders szerepjátéka mától érhető el az új konzolokra, de nem mindenki válthat költségek nélkül.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Spiders jól sikerült szerepjátéka, a GreedFall hamarosan PlayStation 5-ön és Xbox Series S/X-en is tiszteletét teszi a Gold Edition képében, méghozzá továbbfejlesztett látvány, 4K felbontás, gyorsabb töltés, 60 fps és egy vadonatúj kiegészítő kíséretében. A frissítést ingyenesnek ígérték a készítők, viszont ma kiderült, hogy ez nem minden esetben van így. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy csakis azok részesülhetnek az ingyenes next-gen update-ben, akik fizettek az alapjátékért. Egy felhasználó ugyanis Twitteren szegezte a kérdést az illetékeseknek, hogy a PlayStation Plus verzióra is vonatkozik-e a lehetőség, mire azt a választ kapta, hogy a Sony szolgáltatásával megszerzett kiadás nem felel meg a PlayStation 5-ös változatra frissítés követelményeinek.

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően persze futni fog PS5-ön a GreedFall, de semmilyen fejlesztés nem jár hozzá. A játék kiadásáért felelő Focus Home Interactive egyelőre nem kommentálta a dolgot. 

Nem ez az első eset, hogy a PlayStation Plus keretében ingyen behúzott játékra nem vonatkozik az ingyenes frissítés, így járt például a Final Fantasy VII Remake is, és ugyanígy nem lehet PS4-en játszani azokat a címeket, amik PS5-re húzhatók be a Sony ajánlatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)