Hirdetés

A GRID Legends egy igazi nagyágyúval egy napon fog megjelenni

|

Jövő februárban debütál a Codemasters versenyzős játéka.

Hirdetés

Az idei EA Play során került bejelentésre a GRID Legends, amit a Codemasters és az Electronic Arts közösen hoz el nekünk, és elég ambiciózus játéknak ígérkezik. Az eddig is elég egyértelmű volt, hogy a külön sztorimóddal ellátott versenyzős játék valamikor 2022-ben debütál majd, de végre megkaptuk a pontos dátumot, és bizony elég érdekes napra esett a választás.

Ha nem jön közbe valami gubanc, akkor a GRID Legends 2022. február 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, na meg persze Series S-re. A dátumban önmagában nem sok különlegesség lenne, de a tervek szerint ugyanezen a napon érkezik meg a From Software régóta várt játéka, az Elden Ring is.

Hirdetés

A két cím nyilván nem egy kategóriába tartozik, de nem kizárt, hogy így a japán szerepjáték beárnyékolja majd a Codemasters versenyzős mókáját. Érkezett egy elég hosszú videó is, aminek hála belenézhetünk a GRID Legends játékmenetébe, illetve egyéb hasznos információkat tudhatunk meg róla.

Ti melyik játékra költitek majd a pénzeteket februárban?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)