Hirdetés

A GSO 2013-ban...

|

Mennyi lány nézi a GSO-t? Melyik volt a legolvasottabb cikk? Mit szerettetek idén a legjobban? Hány éves az átlag olvasó? A GSO legsikeresebb éve, számokban.

Hirdetés

Már olvashattátok daev, Nightwolf, Eprespuszedlee, EndreMan, Disorder, Chavalier, Gyu, Paca, RG, mazur és Mocsy évértékelőjét, akik nagyon jól érezték magukat idén is GameStar-bőrben, de maga a GSO is egy nagyon jó évet futott.

A 2013 a GSO életében is nagyon fontos volt. Ez volt az az év, amikor mind külsőleg, mind pedig tartalomban megújultunk. Átlagosan napi 23-27 anyag pörgött ki az új főoldalra a játékvilág legjavából, de még így is maradt sajnos olyan téma, amihez nem volt kapacitásunk hozzászólni. Az újévben ezen is szeretnénk változtatni, hogy a GSO-n minden magyar játékos megtalálja azokat a híreket, cikkeket, amik őt a legjobban érdeklik.

Nagyon köszönjük nektek ezt az évet, mert azokat a sikereket, amiket elértünk, nemcsak a kemény munkának, hanem az olvasóink kitartó szeretetének is köszönhetjük, amivel a GSO válhatott Magyarország leglátogatottabb játékoldalává.

De mi érdekelt titeket a legjobban idén? A 2013-as év legolvasottabb cikke az év legjobban várt PC-s címeivel foglalkozott, amire több, mint 90 000 olvasónk volt kíváncsi. Természetesen jövőre is lesz hasonló, reméljük az is ennyire fog érdekelni titeket.

Az év legolvasottabb cikkei 

1. A 15 legjobban várt PC-s játék 2013-ban

A PC még a konzolgeneráció-váltás évében is a legnépszerűbb téma, éljenek sokáig az asztaldíszeink!

2. Az év zsenije - 735 dollárért vett egy Xbox One... fotót 

Ki ne emlékezne a fiatal apukára, aki olyan izgalomba jött egy Xbox One-tól, hogy egy hirdetést sem volt képes végigolvasni. A sztori aztán még folytatódott is, nem csak a pénzt kapta vissza, de az egyik angol cégtől még egy konzolt is kapott ajándékba. Digitális tündérmese a javából.

3. GTA V - bejelentették a megjelenési dátumot

Na igen, a Grand Theft Auto V. A Rockstar játékának megjelenésének időpontja több embert érdekelt, mint akármelyik next-gen konzol.

4. Trónok Harca 4. évad - jönnek az első infók

Bizony, egy Másvilág hír a GSO legolvasottabb cikkei között. Ha esetleg valaha kérdés lett volna, hogy ezeknek bizony helye van egy szórakoztató magazinban, akkor most itt a válasz. Az viszont szomorú, hogy még mindig hosszú hónapok vannak hátra a 4. évadig.

5. GTA 5 - érkezik PC-re is

A megjelenési dátum csak egy dolog, a magyar játékosok leginkább a PC-s port érkezését (vagy legalább a bejelentését) várják a legjobban. Ez már valószínűleg 2014-re csúszik, de továbbra is azt mondjuk, hogy nincs miért aggódni.

A legnézettebb teszt

Grand Theft Auto V teszt

A HP és Paca kooperációjában íródott teszt, ha nem is magasan, de megnyerte a 2013-as tesztek csatáját, összesen 17 000 olvasónk volt rá kíváncsi. 

A legnézettebb aloldal

Az év legnagyobb látogatottságát - és legjobb időszakát - az idei E3-nak köszönhetjük. A GSO E3-as aloldalát június 10-én 120 000 játékos látogatta meg, amivel egy 2010-es rekordot sikerült megdöntenünk. A GameStar Livestream is nagyon jól teljesített, a 12 órás warmupra és a 24 órás maratonra együtt 40 000 ember volt kíváncsi.

A GSO

A GameStar Online 2013-ban jobban teljesít. De tényleg. A 2012-es évhez képest 14%-kal nőtt az oldalletöltések száma, és ezzel együtt 10%-kal több egyéni látogató is otthonra talált a GSO-n (naponta átlagosan 23 ezren). 

Zsebedben a játékvilág

Nagy örömünkre szolgált bejelenteni, hogy a GameStar Online mobilos verziója is megújult, aminek köszönhetően már a látogatóink 15-20%-a nézi az oldalt a telefonjáról és ezek a számok a folyamatos fejlesztéssel együtt növekedő tendeciát mutatnak. 

Közösség, közösség, te csodás

Facebookos barátaink (az év utolsó napján) már 31500-an vannak, G+-on 1600-an és a tavasszal indult GameStar YouTube csatorna is elérte már a 13 ezres tábort. Köszönjük, hogy ennyien követtek minket, igyekszünk jövőre is tenni azért, hogy érdemes legyen ezt tenni.

GameNight

Idén indult a GameNight nevű rendezvénysorozatunk is, ami nagy örömünkre rövid idő alatt rengeteg játékos havi programjává nőtte ki magát. Az eddigi 8 alkalom közül az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenésekor rendezett GameNight volt a legsikeresebb, ahol is 230 magyar játékos volt jelen. Alig várjuk, hogy januárban újra láthassunk titeket a Malom Bisztróban.

Hány éves vagy?

Nem túl meglepő eredmény, de jövőre az idősebb korosztályt is várjuk szeretettel, nekik is tudunk mit mutatni.

Lányok a GSO-n

Jövőre a cél adott: több gamer lány kell ide, ennyi srác ne maradjon parlagon!

Szeretnénk megragadni az alkalmat és megköszönni nektek, hogy egy ilyen sikerekben gazdag évet tudhatunk magunk mögött és reméljük, hogy ti is annyira élvezitek a GameStar Online böngészését, mint amennyire mi a szerkesztését. Várunk titeket 2014-ben is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)