Hirdetés

A GTA 4 eladásai lekörözték a San Andreas-t

|

A 2008-ban kiadott játék immáron kelendőbb lett, mint elődje.

Hirdetés

A Grand Theft Auto IV-ből márciustól mostanáig kétmillió darabot adtak el, tudatta Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive-tól. Teljes élettartama alatt pedig 22 millió játékos döntött mellette, míg a San Andreas-t 21,5 millióan választották (természetesen a vásárlók átfedésben is vannak).

Maga a Grand Theft Auto franchise az 1997-es megjelenés óta 114 millió példányban kelt el, ami igen tiszteletre méltó számnak tekinthető, és sejteti, hogy a fejlesztők nem zsíroskenyeret esznek lilahagymával. De ami jó, az jó, és aki jót alkot, az megérdemli az elismerést, még ha a Grand Theft Auto IV nem is volt hibáktól mentes. Összehasonlításként néhány másik Take-Two cím, az eladási mennyiségekkel.

Midnight Club: 18,5 millió
NBA2K: 17 millió
Red Dead Redemption: 12,5 millió
Civilization: 11 millió
BioShock: 9 millió
Carnival Games: 8 millió
Max Payne: 7,5 millió
Mafia: 5 millió
Borderlands: 4,5 millió
The Darkness: 1 millió
(Az adatok a Take-Two-tól származnak)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)