Hirdetés

A GTA IV motorjával újraalkotott Vice City igazi kis csodának ígérkezik

|

Eléggé grandiózus alkotás van készülőben, amit hamarosan talán már ki is próbálhatunk.

Hirdetés

A Grand Theft Auto kedvelői már nagyon régóta szeretnének visszatérni a sajátos hangulatú Vice Citybe, és sokan úgy gondolják, hogy a széria következő része remek lehetőség lenne erre. Egyelőre csak találgatni lehet, mik a Rockstar tervei a sorozat folytatását illetően, ám amíg a stúdió titkolózik, addig egy csapatnyi rajongó már azon ügyködik, hogy áthelyezze a 2002-es GTA: Vice City-t egy némileg újabb motor alá.

A RevTeam által készített, Grand Theft Auto: Vice City 2 elnevezésű mod gyakorlatilag az eredeti játék remake-je, amit a 2008-as GTA IV motorja, vagyis a RAGE kelt életre.

Hirdetés

A tervek szerint minden eredeti küldetés, karakter és fegyver jelen lesz a rajongói alkotásban, csak éppen némileg modernebb köntösben élhetjük át Tommy Vercetti nem éppen unalmas kalandjait.

Az alábbi galériában láthattok is néhány képet, amelyek bizony elég jó képet festenek a projektről.

Jelenleg a csapat a grafika és a scriptek csiszolásával van elfoglalva, de ha végeztek ezekkel, akkor elvileg kapunk két gameplay videót, és azt is bejelentik majd, hogy pontosan mikor érkezik meg a mod demója, ami ad majd némi ízelítőt a remake-ből.

Nektek hogy tetszik a mod?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)