Hirdetés

A GTA okolható a növekvő számú késeléses bűncselekményekért

|

Egy ausztrál rendőrbiztos szerint a Grand Theft Auto miatt nőtt meg a fiatalok körében elkövetett késeléses bűncselekmények száma.

Hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy a videojátékok semmilyen egészséges emberből nem csinálnak gyilkost, vagy bűnözőt, de mégis időről-időre felbukkannak olyan illetők, akik ezt nem így gondolják. Például Andrew Scipione, Új-Dél-Wales rendőrbiztosa, aki szerint a Grand Theft Auto az egyik fő oka annak, hogy a tizenévesek késekkel böködik egymást és a lakosság többi tagját.

Ez a kijelentése főleg azért furcsa, mert van Ausztráliának egy fiktív nemzeti hőse, mégpedig Krokodil Dundee, aki olyan hatalmas bökővel mászkál a filmekben, hogy egy késélező csak abból megélne, ha ez az egy kliense lenne. A világnak végre ideje lenne ráébredni arra, hogy a játékok nem az ördögtől valóak, ugyanakkor a szülőknek is fel kell fogni, hogy a videojáték nem a legjobb bébiszitter. Azt viszont mindenképpen ki kell mondani, hogy a késeléses bűnesetek számának növekedését a Grand Theft Autora fogni égbekiáltó baromság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)