Hirdetés

A GTA Online-ban is lesznek a sorozat évfordulóját ünneplő újdonságok

|

A Grand Theft Auto III huszadik évfordulója kapcsán a legnagyobb durranás persze a felújított trilógia lesz, de a GTA Online sem marad ki az ünneplésből.

Hirdetés

Számos pletyka és szivárgás után a Rockstar Games tegnap végre megerősítette, hogy érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, amiben felújított formában a GTA III, a Vice City és a San Andreas kap helyet. Ennek apropója, hogy a szériát új dimenziókba emelő Grand Theft Auto III megjelenésének huszadik évfordulója október 22-én esedékes, ezt viszont a sorozat jelenét uraló GTA Online-ban is megünneplik a készítők.

Erre a nosztalgia húrjait megpendítő trilógiát bejelentő közleményük vége felé is kitértek az alkotók, azt ígérve, hogy az ősz folyamán különleges, az évfordulóhoz kapcsolódó felszerelések széles tárháza várja a Grand Theft Auto V többjátékos módjának rajongóit, többek között a korábbi GTA-kra utaló ruhák és autófestések.

Hirdetés

Arról, hogy ezeket hogyan szerezhetjük meg, a következő hetekben osztanak meg több infót, addig is azzal teaselték az érkező eseményeket, hogy "szokatlan tevékenységekre van kilátás San Andreas déli részén".

Kitértek továbbá arra is, hogy a GTA Online változatosságának érdekében ezentúl rotálni fogják, milyen melók érhetők el egy adott időben a játékosoknak, illetve kiemelték, hogy keményen dolgoznak a multis rész PS5-ös és Xbox Series X|S változatán is, azok jövő márciusi megjelenésére készülve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A közleményt pedig még egy teaserrel zárták:

"Az év későbbi szakaszában pedig készülj fel egy izgalmas új kalandra a GTA Online-ban, ahol jól ismert kapcsolatok és ismerős barátok számítanak majd a segítségedre, hogy kiterjesszék a »teljesen szabályos« vállalkozásukat - sok meglepetéssel, amiket hamarosan leleplezünk!"

Ti figyelemmel kíséritek majd a GTA Online új tartalmait is, vagy csak a felújított trilógia mozgatja a fantáziátokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)