Hirdetés

A GTA Online-ban trükkösen be lehet jutni Franklin házába, de nem éri meg

|

Franklin most már az otthonában sincs biztonságban, ugyanis az online játékosok saját testi épségük árán is behatolnak a rezidenciájára.

Hirdetés

Nem kell feltétlenül modokat használni ahhoz, hogy olyan dolgokat csináljunk a Grand Theft Auto Online-ban, amikre a fejlesztők nem is gondoltak. Akad például néhány terület, amit a rockstaros srácok gondosan elzártak a játékosok elől, de természetesen nem kell messzire menni olyan felhasználóért, aki ezt kihívásnak veszi - így sikerült most bejutni Franklin luxusotthonába is.

Hirdetés

A GTA V főszereplőinek házaiba elvileg nincs szabad bejárása az Online játékosainak, de a Preflipped nevű Reddit felhasználó minderre fittyet hányt. Kihasználva, hogy egyes fegyverek olyan területi sebzést okoznak, amik nem ölik meg, de a levegőbe repítik az embert, sikerült átlőnie magát a tetőn. Mindezt meg is örökítette, ha esetleg ti is szeretnétek megtudni, hogyan lehet szétnézni Franklin rezidenciáján:

Clipping Into Franklin's House in Online! from r/gtaonline

Preflipped azt is elárulta, hogy feltett szándéka hasonló módon behatolni Michael és Trevor házába is, hogy az alapjáték másik két irányítható karakterének otthona se maradjon ki a jóból. Azt is megemlítette, nagyon reméli, a Rockstar nem vet véget a mókázásának egy patchcsel, mivel ez a kis glitch igazából teljesen ártalmatlan.  Kijutni amúgy nem lehet, csak öngyilkossággal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)