Hirdetés

A GTA Online eddigi legnagyobb frissítését kaphatjuk meg idén

|

Szerencsére azért a Red Dead Online sem marad újdonságok nélkül.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online, illetve a Red Dead Online is nagy népszerűségnek örvend a játékosok körében, habár az kétségtelen, hogy előbbiben jóval több a tartalom, ami nem meglepő, hiszen régebb óta van a piacon, mint a vadnyugati móka. A Rockstar fejlesztői viszont igyekeznek mindkét kalandot újdonságokkal ellátni idén.

Hirdetés

Jövő héten, pontosabban július 28-án érkezik egy méretes frissítés a Red Dead Online-hoz, így többek között bekerül egy teljesen új Frontier Pursuit, ami egy friss játékbeli szerep képében bevezeti a rajongókat a naturalizmus titkaiba. Ezen felül jön még egy új Outlaw Pass, illetve egy csomó olyan funkció és javítás, amiket a közösség kért. Az elkövetkezendő hónapok pedig még több újdonságot tartogatnak majd a vadnyugati kaland számára.

A GTA Online játékosai is készülhetnek az új tartalmakra, mivel közeleg már egy nyári frissítés, ami több jóságot is hozhat, de ennek a megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert. A későbbiekben mindkét játékhoz érkeznek majd vadonatúj tartalmak, és a Rockstar ígérete szerint valamikor még idén befut a GTA Online eddigi legnagyobb frissítése, ami egy teljesen új helyszínre kalauzol majd el minket.

Ti játszotok a Rockstar valamelyik online alkotásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)