Hirdetés

A GTA Online gyorsabb járgányokat kap PS5-ön és Xbox Series X/S-en

|

Úgy néz ki, hogy az tuningolás szerelmesei kénytelenek lesznek leváltani a konzoljaikat.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy sokan másokhoz hasonlóan a Rockstar Games is arra készül, hogy kiadjon egy újgenerációs változatot a sikerjátékából. A Grand Theft Auto V-ből is érkezik ugyanis a PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es változat, és mint kiderült nem csak megszépülni fog a játék az új vasakon.

A játék többjátékos része, a GTA Online extra apróságokkal is bővülni fog. Egyelőre annyi biztos, hogy pörgősebb autótuningokat érhetünk majd el az új platformokon.

Hirdetés

A Rockstar nem részletezte, hogy ez pontosan mit jelent, ahogy ezt sem, hogy mi másra számíthatunk. Az biztos, hogy a GTA Online játékosoknak érdemes lehet majd az új platformokra váltaniuk a maximális sebesség elérésének érdekében.

Bár alapvetően a váltás gondolat nem ördögtől való, mégis sokan felháborodtak a bejelentés kapcsán. Nyilván azok, akik éveket toltak bele a GTA Online mentésükbe, és még nem volt lehetőségük rá, hogy beszerezzenek egy Xbox Series X/S-t vagy egy PS5-t (melyek azért még a beszerzési nehézségeken túl nem is kifejezetten olcsók) nem kicsit feszültek. Az is kérdéses, hogy az újdonságokat a PC-s tábor megkapja-e majd, vagy konzolexkluzív fejlesztésekről beszélünk-e.

A Rockstarnak válaszolnia kell majd néhány kérdésre, és elnézve a Twitter kommenteket, jobb lesz ezt letudni előbb, mint később.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)