Hirdetés

A GTA Online következő DLC-jében egy népszerű amerikai rapper is feltűnhet

|

Zenestúdiót nyitni Los Santosban? Azért ez nem hangzik rosszul!

Hirdetés

2013-ban, mikor megjelent a Grant Theft Auto V és ezzel egy időben útjára indult az akkor még nagyon üres GTA Online, talán még a Rockstar Games sem gondolta, hogy nyolc évvel később még mindig kimagaslóan aktív lesz a játék online tere.

Persze a fejlesztők megdolgoztak ezért, az elmúlt években számtalan DLC-vel bővítették a GTA Online tartalmát és a közösség is rengeteg szervert indított, amivel nem csak, hogy életben tartották, hanem teljesen új életet adtak a programnak.

Hirdetés

Nincs egyszerű helyzetben a Rockstar, hiszen a kiadónak éppen a katasztrofálisan sikerült GTA trilógia felújított kiadása miatt kell a tiszteletük helyreállításán dolgoznia, azért a GTA V fejlesztői most sem pihennek, már javában készül a következő tartalom a GTA Online-hoz.

A hírek a többször hitelesnek bizonyult adatbányász és szivárogtató, Tez2-től származnak, aki Twitteren osztotta meg legújabb információit. Úgy tudja, hogy a következő DLC neve a Fixers lesz, amiben nem más mint Dr. Dre is feltűnhet majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A népszerű zenész egyszer már szerepelt a GTA Online-ban, a Heist Prep: Gather Intel című küldetés átvezetőjében láthattuk. Akkor ellopták az autóját, amiben ott volt a telefonja is, rengeteg kiadatlan zenével. Ez körülbelül egy éve volt, szóval a Rockstar azóta tervezheti a hamarosan megjelenő kiegészítőt.

Tez2 szerint az új DLC-ben új küldetések is helyet kapnak, sőt legálisan is üzletelhetünk, saját stúdiót indíthatunk és természetesen dolgozhatunk Dr. Dre-vel is közreműködve. Sajnos arról nincs információ, hogy mikor válhat elérhetővé az új DLC, az azonban mindenképp aggasztó, hogy a forrás korábban elmondta, a GTA V és a RDR2 tartalmai is csúszhatnak a GTA trilógia kifejezetten rossz rajtja miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)