Hirdetés

A GTA Online öt új rádióállomással bővül a héten

|

Ha már untad a játékbeli felhozatalt, akkor a heti frissítés neked szól. Több mint 250 új szám kerül be a rádióállomások lejátszási listájába.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online a héten rengeteg új tartalmat fog kapni a The Cayo Perico Heist frissítéssel. Az új meló mellett a DLC-ben lesz egy új közösségi tér, új alapanyagok, és egy méretes rádiófrissítés is.

5 új állomást kapunk rengeteg új zenével, és a felhozatalban akad pár ismertebb zenész is. Érdemes lesz visszakapcsolni a játékbeli hangot, ha unalmadban a Spotify playlistedre álltál át.

Hirdetés

Az első új csatorna a Still Slipping Los Santos, amit az Egyesült Királyság egyik ismertebb DJ-je, Joy Orbison kever, és itt nagyrészt techno és house számok várhatóak. A második a Kult FM 99.1, amit Julian Casablancas irányít, és olyan klasszikusokat lát vendégül, mint a Joy Division, a New Order, és a Velvet Underground. A harmadik a Music Locker, ahol diszkózenék pörögnek majd.

A negyedik a FlyLo FM, ami a Flying Lotus új állomása, végül pedig a Worldwide FM zárja a sort DJ Gilles Peterson vezetésével. Mindennel együtt több mint 250 új szám lesz a GTA Online-ban, ami csak tovább növeli a játék egyébként is méretes zenei kínálatát.

A frissítés után érdemes lesz feltúrni a legjobb fejhallgatóinkat, bepattani a legelső, szembejövő verdába, és pörgetni a kilométereket a legmenőbb számokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)