Hirdetés

A GTA Online-játékosok összeloptak 4 billió dollárt, ajándék autót kaptak

|

A Rockstar kihirdetett egy kihívást, a játékosok pedig munkához láttak.

Hirdetés

A Rockstar Games először 2020-ban tartott egy Heists Challenge eseményt a Grand Theft Auto Online-ban, aminek a célja 100 millió (virtuális) dollár összelopása volt. A feladatra egy hete volt Los Santos gengsztereinek, akik le is szállították a lét. És egy kis extrát.

A srácok ugyanis 1 billió dollárt hoztak össze a kiszabott időintervallum alatt. A Rockstar válaszul 2 billióban szabta meg az idei célt.

A közösség ezúttal is túlteljesített: a 2 billió dupláját csapták rá az asztalra. Ennek mondjuk meglesz a következménye legközelebb, de akárhogy is, a feladat sikerrel zárult.

Hirdetés

A Rockstar Games jutalmul mindenkit megajándékoz majd egy Declasse Tahoma Coupéval a következő, decemberi frissítés részeként.

Egy meglehetősen elegáns járgányról van szó, ami a gyűjtők kedvence lesz majd:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)