Hirdetés

A GTA V-ben születik újjá a Burnout 3: Takedown

|

A projekten dolgozó modder be is mutatott nekünk egy koncepciót, ami bizony egy elég ütős alkotást vetít előre.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V is elég nagy népszerűségnek örvend a modderek körében, aminek az lett az eredménye, hogy a játék PC-s megjelenését követően rengeteg hasznos, vagy éppen szimplán csak érdekes rajongói alkotás készült már hozzá.

LucasRPDJ viszont a jelek szerint elég nagy fába fágta a fejszéjét, ugyanis a tervek szerint egy teljesen más játék remake-jét fogja elkészíteni a Rockstar játékán belül, és nemrég be is mutatta, hogy nagyjából mire kell számítanunk.

Hirdetés

A modder a 2004-es, sokak által kedvelt Burnout 3: Takedownt kívánja újraalkotni a GTA V-ben, ami bizony elég komoly vállalkozásnak hangzik. A mod elvileg egy új, árkádosabb vezetési stílust hoz majd a játékba, és a kezelőfelület is meg fog változni, aminek hála tényleg úgy érezhetjük majd, hogy egy új Burnouttal játszunk. Ezeken felül még vadonatúj járgányokat is kapunk, és az sem kizárt, hogy lesz egy online mód, ahol összemérhetik tudásukat a játékosok egymással.

Sajnos úgy tűnik, hogy a verdákat nem zúzhatjuk majd úgy szét, mint az eredeti játékban, de azért ez így is egy elég ambiciózus projektnek ígérkezik. LucasRPDJ hozott is egy videót, amin a GTA Online segítségével prezentálta nekünk, hogy miféle koncepcióra számíthatunk.

Ti örülnétek annak, ha elkészülne ez a mod?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)